Du er her: Forside » Artikler » Top 10 produkter til personlig pleje

Top 10 produkter til personlig pleje

Den 21. august 2014
Af Catmag
Catmag har i samarbejde med prissammenligningstjenesten PrisBox, undersøgt top 10 produkter til din personlige pleje. Vi har taget udgangspunkt i de 10 mest udbredte pleje -og skønhedsprodukter og fundet de mest populære og anmelderroste varianter frem til dig.

Her kommer vores top 10 over ting du bør eje, når du skal pleje kroppen eller dit udseende.

1. Oral-B Professional Care
Vi lægger ud med en overraskelse, for hvem anser tandbørster for et produkt til personlig pleje? Din tandpleje er vigtigt og overset af alt for mange danskere. Mange undersøgelser og tests virker, at de elektriske tandbørster renser bedre og giver et bedre resultat, i forhold til de manuelle.

Vi kan derfor kun anbefale du plejer dine tænder med en af de bedste el tandbørster på markedet. Den bedste kan være svær at udvælge, men Brauns Oral-B Professional serien ligger altid i toppen af tests. Oral-B Professional Care 1000 vil være et godt og prisvenligt valg. På PrisBox er den fundet til 385 kr. - en pris hvor de fleste kan være med. Du kan også vælge at gå efter 5000 Triumph modellen, men så er prisen dobbelt op.

2. ID Hair Voks
ID Hair Voks har etableret sig som en af de absolut mest populære og solgte hårvokse i Danmark. Den er kendt og brugt af langt de fleste mænd. De findes i 5 forskellige varianter, hvor deres Extreme Titanium (den grå) er blandt favoritterne hos mange. Hvad er en din frisure uden en god voks? Vi kan kun anbefale denne hårvoks, specielt for mænd. Se mere på Idhair.dk.

3. MAC Paint Pot øjenskygge
MAC Paint Pot er en rigtig god øjenskygge, der vil glæde de fleste kvinder. Det er allerede en af de foretrukne hos flere af landets makeup artister. Den har nemlig en god holdbarhed, som gør at den holder det meste af dagen. Du finder dem i mange farvenuancer, så du har en farve til alle lejligheder. Den kan bl.a. findes i Magasin.

4. Active Light concealer
Hvilke kvinder kan undvære en god concealer pen? Active Light er helt sikkert en af de bedre mærker på markedet, med mange fordele. Den kan mindske hævelser og rynker, den gør dine øjne mere fremtrædende og så er den dejlig nemme at anvende. De findes i 6 forskellige varianter. Deres concealer pen kan lige nu købes for 250 kr., fundet på Stineshudpleje.dk.

5. Super Volume Mascara
Super Volume Mascara er et rigtig godt valg, da den er nem at anvende og ikke klumper som mange andre. Det er slut med klumper og pigmenter, når du bruger denne mascara. Den holder længe og til en pris på 145 kr. kan de fleste være med. Prøv den hvis du gerne vil afprøve en ny god mascara. Den kan findes her.

6. CoolCos læbestift
Der er et væld af gode læbestifter på markedet, med forskellige farver og egenskaber. Det er derfor en umuligt opgave at udvælge en topfavorit, men vi har alligevel fundet en serie frem, som mange kvinder er vilde med. Navnet er Coolcos og de har en læbestifts-serie, med mange gode varianter i et væld af farvenuancer. Den klare fordel er den lange holdbarhed og så udtørrer dine læber ikke. Et godt valg på mange måder.

7. Braun 5030S barbermaskine
Forbrugerrådet Tænk tester årligt en lang række barbermaskiner og har placeret den her som nummer 1. Den er bedst i test 2013 og et helt fantastisk valg. Deres vurdering bliver understøttet af andre anmeldelsessites, der har den placeret i top 3.

Braun har altid været en af de førende producenter inden for barbermaskiner og kendt for den gode kvalitet. Den laveste pris er fundet hos PrisBox på 969 kr., hvor alle kan være med. Du kan finde Braun 5030S shaveren her.

8. Clinique aftershave behandler
Det er ikke alle mænd der bruger aftershave efter en barbering, selvom det bør være en fast del af din personlige pleje. Det giver nemlig en markant pænere hud.

Vi har fundet en af de populære varianter frem til dig. Clinique aftershave behandler virker beroligende, lindrer eventuelle sår og modvirker en tørhed i huden, som mange mænd oplever. Den giver en flot finish og kan findes i Matas shop HER.

9. Beauté Pacifique anti-age creme
Flere og flere bruger anti-age cremer for at fastholde en pæn og ung hud. Nu tænker du straks, jeg er ikke gammel! Cremen Beauty Pacifique Créme Métamorphique er for alle over 25 år. Den er med til at tilføre din hud vitaminer så den bliver forynget og holder sig bedre. En fantastisk god creme, der egner sig bedst som natcreme. Find den her.

10. Vitamin E Moisture dagcreme
Mens Pacifique var en natcreme, griber vi nu fat i en af de populære dagcremer. Denne Vitamin E Moisture creme fra The Body Shop er en bestseller og en af deres mest solgte produkter. Den har en god duft og giver en blød hud. Et perfekt valg for de fleste kvinder. Se den på The Body Shop.

Vi håber du har fået inspiration til, hvilke pleje -og skønhedsprodukter du mangler i hjemmet. Det er trods alt dem der gør os smarte og lækre.
Seneste Artikler og Tests
Top 10 produkter til personlig pleje
2014, here I come!
Overvind vinteren med det smukke og sublime
Prisbox - køb alle dine julegaver her
Katvig konkurs - køb tøjet mens du kan
Nye sejl til halv pris!
Stenalderkost og Paleo - opskriften på en usund og dyr kost
Guide: Lån penge - der er mange penge at spare på lån
Guide: Spar penge på din a-kasse og fagforening
Så er vi i luften med et nyt site på catmag.dk
Sådan stopper du med at ryge - effektivt!